Tuesday, May 31, 2011

Nurzat sanding sandingan.....

Salam semua..
Seperti yang dijanjikan....xbyk pic lah nak upload.
Apa apa pun semoga berbahagia wat nurzat dan pasangannya... Amin....


Nazriq, Iwan, Nurzat(mata ke lain plak...), Mastura, Asri, Fizi
Ija, Shila, Ina


Aku ngan anak Nazriq...comey kan!!!


haahahah.....kat umah shila..




Keinsafan....

video

Rapuh

Monday, May 30, 2011

Syukur Alhamdulillah...

Salam semua...
kerja mana2 pon ok kan.. janji rezeki yang kita dapat halal. xkisahlah gaji kecil atau besar. Apa yang penting kita harus bersyukur dengan apa yang kita ada dan berusaha sebaik mungkin untuk memperbaiki kehidupan kita. Memang semua orang nak kerja kerajaan..tapi rezeki masing2 kan..kita sebagai manusia tiada kuasa untuk menidakkannya.. Alhamdulillah...

Sunday, May 29, 2011

Kengkawan lama SKSL.......

salam semua....
lama dah x update blog nie.. bestnya semalam dapat jmpa kawan2 lama kat sek ren keb sg lui.. Dapat jmpa nurzalina alias lah...member pling lama aku xjmpa lbih kurang 10 tahun lbih lah. tapi rmai jgk yg xda semalam. nurzat kawinlah baru aku dapat dtg. membe yg lain cam siti hazwani, lisa, nazriq ngan hafiz aku mmg xpat dtg. masuk sungai lui mengimbau suma kenangan2 lama.....rasa mcm nak kembali ke zaman sekolah dulu2...hihihihi.....nanti aku ltak pic. coming soon... :-)

Wednesday, May 25, 2011

Hari ke 5...

Dah lima hari CBC aku...maksud aku CBC tempat aku keja..huhuuhuh... internet slow sesangat..cam siput tol lah.. efek kat wifi nak pasang satu felda lah nie.. Kesian pon ada kat budak2 nie.. nak wat mcano kan....dugaan!!!!!!!

Perspektif Jodoh

Dekatkan Jodoh Anda...

Apabila lelaki dan wanita itu telah mengetahui ciri-ciri yang boleh menarik perhatian pasangan masing-masing, maka sekarang adalah langkah seterusnya untuk memikat hati mereka...


Dapatkan majalah Solusi isu 31 di pasaran... :-)

Tuesday, May 24, 2011

Berehat Seketika...

Kajian yang dijalankan oleh Universiti Quenensland mendapati berehat seketika untuk beberapa minit sewaktu melakukan tugasan akan memulihkan mood dan kesihatan anda. Kajian ini juga mendapati mereka yang kerap berehat daripada duduk terlalu lama di banku memiliki pinggul dan bentuk pinggul yang menarik daripada mereka yang tidak berehat melakukan kerja..


Xyah wat kejalah...huhuhuhu...

Happy...Enjoy....

Dalam hidup nie kita perlu gembira rasa bahagia walaupun di belenggu bermacam-macam masalah. Harus pandai mencari kegembiraan itu. Kadangkala amat payah untuk kita perolehi.. Tapi harus ingat..gembira biar berpada-pada kan.. 

Monday, May 23, 2011

Ingat Mengingati.....

Salam semua..
Setiap manusia di dunia ini ada kelebihan dan kekurangan..tidak terkecuali aku insan biasa yang ada kekurangan.  Aku tidak boleh puaskan semua orang dan aku juga tak boleh mengharapkan untuk orang lain suka dengan cara aku. Bak kata aktres Sharifah Amani.... ADA AKU KISAH!!!!! bkn orang len yang bagi aku makan...bagi aku gaji..bagi aku tempat tinggal..pakai baju aku semua kan.. Apa yang penting sekarang nie aku tetap aku dan aku sangat-sangat bersyukur dengan apa yang aku ada sekarang. Aku sentiasa ingatkan diri aku yang aku kena bersederhana dan jangan sesekali riak, takbur, megah dengan apa yang Allah kurniakan. Sesungguhnya semua yang ada di dunia ini hanyalah PINJAMAN dari ALLAH S.W.T...  Pinjaman yang bila-bila masa akan ditarik balik mengikut kehendakNya.... Subhanallah....

Sunday, May 22, 2011

Main-main plak.... Macam chipsmore.. jap ada..jap tak ada...

Jam 3:47..
CBC Felda Bukit Jalor. Internet ada plak..hancus plan nak g berjimba..hahaahahhaha..
Internet kat CBC nie susah tol aku nak cakap sejak 2 ke 3 ari nie asyik xda ja...
Dugaan....dugaan..... :-)

Friday, May 20, 2011

tak jadi pg klinik...huhuhuuu

Selamat pagi Jumaat...
Hari nie aku cuti...dok umah jalah.nak g klinik xjadi..kena wat appoiment plak...
Aku ngah tnggu shila nie...member aku dtg jaoh2 dr sg lui smata-mata nak wat massage kat moncheh..hahahahahah....

Nie aku nak story mory r pasal malam td..cto eh mcm nie r..aku adlah beli online kat tenet. mak ngan abah mmg pntang n marah aku nie suko na bazir2 duit..hahahaahah.
Malam td smpai lah brg eh....jeng...jeng....jeng....


taraaaaaaaaaaaaaaaaa...........aku beli beg ngan kasut...huhuhuhu...boros ol r aku nie...taulah nak jd keperempuanan skit kan..hahaahhah
Oklah..aku nak tnggu shila nie..ntah bilo lah nak smpai eh...

Salam.... daaaaaaaaaaaa...........

Thursday, May 19, 2011

Perasan sungguh>>>

Nak balik umah dah....lg beberapa minit ja lg...sukanya aku. esok nak cuti. yahooooooooooo!!!!!



sebelum nak g keja pg tadi... aku rasa cam aku comey ja bila pakai tdung pink!!!! haahahhahah.....perasan sungguh kan aku nie....kuikuikuiiiiii....

Balik nie biasalah aku drive baby merah aku 2 kan....


comey x?????? comey cam aku kan!!!!!!

ok....nak balik dah.......lg 7 minit ja nie... Daaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Assalamualaikum....

Ija jakun+gayat.....

Assalamualaikum..
Jam menunjukkan pukul 4:59 ptg. Aku masih berada di CBC untuk menunggu waktu pulang ke rumah...x sabar rasanya nak pulang ke rumah. yeahhh!!!! yeahhh!!!!

Owg sibuk nak berblog..ko pon sama kan ija...wat lah apa yg patot. arap2 dpt update ari2..uhuhuhuh